TALVIHARJOITTELU

Olen opettanut ammatikseni Salo Golfissa yhtäjaksoisesti vuodesta 2007 lähtien. Salon lisäksi opetuspaikkojani ovat olleet Wiurila Golf, Nord Center sekä Seasons Golf. Vuodesta 2015 lähtien olen opettanut myös talvikaudella Salon Meriniityssä sijaitsevassa golfhallissa, nyt Ebin Golfhallli on muuttanut Salon keskustaan, Salorankatu 8 osoitteeseen.

Talven aikana voit harjoitella ohjatusti aikuisryhmissä tai varaamalla yksityisopetusta. Ohjatun harjoittelun lisäksi golfhallissa on mahdollista harjoitella omatoimisesti lyöntimatoilla, lähipelialueella tai TrackManin avulla. Hallilta löytyy myös kaksi Virtual Golf 2 Trackman simulaattoria. Varauksia yksityisopetukseen, lyöntimatoille, Trackmaniin sekä simulaattoreihin voit tehdä Varauskalenterista.

Talviharjoittelun maksut suoritetaan joko Mobilepaylla (96977), käteisellä, Smartumilla, Edenredillä, Epassilla tai laskulla. Käteismaksuja varten hallilla on kirjekuoria sekä laatikko. Kuoreen nimi ja aika, tasaraha kuoreen ja kuori laatikkoon. Pyydä tilinumeroa tai laskua sähköpostitse golf@ebikettunen.com.