OPETUS

Olen opettanut ammatikseni Salo Golfissa yhtäjaksoisesti vuodesta 2007 lähtien. Salon lisäksi opetuspaikkojani ovat olleet Wiurila Golf, Nord Center sekä Seasons Golf. Vuodesta 2015 lähtien olen opettanut myös talvikaudella Salon Meriniityssä sijaitsevassa golfhallissa. Tänä syksynä Ebin Golfhalli muutti uusiin tiloihin Salon keskustaan, Salorankatu 8, 24100 Salo osoitteeseen.

Koulutan itseäni jatkuvasti ymmärtääkseni lajia paremmin ja pystyäkseni palvelemaan pelaajia entistä laadukkaammin. Suomalaisen koulutusjärjestelmän lisäksi olen suorittanut TrackMan Level 2 ja TPI Level 2 -koulutukset. Olen myös käynnyt vuosittain kuulemassa alana arvostetuimpia valmentajia, kuten: Chuck Hogan, Brian Manzzella, James Leich, Viktor Gustavsson, Michael Jaccobs ja monia muita.

Salo Golfin kilpajunioreiden kanssa olemme saavuttaneet useita henkilökohtaisia SM-mitaleja, pelaajia poikien ja tyttöjen maajoukkueeseen sekä edustamaan miesten maajoukkuetta. Vuonna 2018 Salo Golf oli Suomen juniorrankingissa sijalla neljä. Junioreiden lisäksi valmennan myös aikuisten kilparyhmiä.

Laadukas golfopetus ei kuulu ainoastaan kilpapelaajille, vaan se on jokaisen lajin ystävän oikeus – aloittelijasta kokeneeseen konkariin. Palveluistani löydät:G